Κάντε κράτηση  

Καταδύσεις

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Βυθού με το καταδυτικό μας κέντρο !

Κατάδυση

Ανακαλύψτε καταδύσεις

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι να αναπνέετε υποβρύχια; Αν θέλετε να μάθετε, αλλά δεν είστε αρκετά έτοιμοι να πάρετε μέρος σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης, το Discover Scuba Diving θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε scuba για να δείτε αν σας αρέσει.

Αν και δεν είναι πραγματική πιστοποίηση κατάδυσης, κατά τη διάρκεια της εμπειρίας Discover Scuba Diving θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό καταδύσεων σε ρηχά νερά και να λαμβάνετε μια γρήγορη και εύκολη εισαγωγή σε ό, τι χρειάζεται για να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Ελάχιστη ηλικία: 8 ετών

Τιμή: 50,00 € ανά άτομο (περιλαμβάνεται εξοπλισμός)

Μαθήματα καταδύσεων

Προχώρα! Αποκτήστε το 1ο πιστοποιητικό σας για ανεξάρτητη κατάδυση με το εκπαιδευτικό γραμματόγραμμα PADI, Open Water Diver. Και πάλι, αν πάντα θέλατε να μάθετε για ανεξάρτητες καταδύσεις, για να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και περιπέτεια ή απλά να απολαύσετε τον μαγικό κόσμο κάτω από το νερό, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας. Το PADI, Open Water Diver είναι πολύ γνωστό και έχει το πιο δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον κόσμο και έχει επίσης χιλιάδες ανθρώπους στην περιπέτεια της κατάδυσης στον υποβρύχιο κόσμο.

Ελάχιστη ηλικία: 10 ετών

Τιμή για το Open Water Diver: 390,00 € (περιλαμβάνεται εξοπλισμός)

Καταδύσεις με σκάφος για πιστοποιημένους δύτες

Εάν είστε ήδη έμπειρος δύτης, τότε μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα κατάδυσης που οργανώνεται από το κέντρο καταδύσεων Zoumbosub, που βρίσκεται σε πολλά μέρη του Πανασιτικού Κόλπου. Όλες οι καταδύσεις πραγματοποιούνται με ειδικά σκάφη και έμπειρο προσωπικό του συλλόγου. Επικοινωνήστε με το κέντρο καταδύσεων για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα καταδύσεων.

Τιμή: 30,00 € (+ 10,00 € για ενοικίαση εξοπλισμού)

www.zoumbosub.gr

info@zoumbosub.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2421029574, +30 6999060929