Κάντε κράτηση  

Δωμάτια

Ένας ξεχωριστός συνδυασμός στην παραδοσιακή αισθητική και τη διάθεση σας.

Γνωρίστε το ξενοδοχείο Πετράδι στο Πηλιο στον παραθαλασσιο οικισμο Καλαμακι Πηλιου και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει. Αισθανθείτε την άνεση του δικού σας χώρου και μετατρέψτε τις διακοπές σας σε πραγματική ευχαρίστηση και ξεκούραση. 

 

Δίκλινο Δωμάτιο

Δίκλινο Δωμάτιο

Στο ισόγειο του αρχοντικού μας ξενοδοχείου βρίσκονται 2 δίκλινα δωμάτια με ξεχωριστή δική τους είσοδο. Απολαύστε την ανεξαρτησία της αποκλειστικής εισόδου και τον παραδοσιακό τους χώρο με τζάκι και άμεση πρόσβαση στην πισίνα μας.

Superior Στούντιο

Superior Στούντιο

Με μια ανανεωμένη και φρέσκια προοπτική στον τομέα της φιλοξενίας, τα Superior Στούντιο φροντίζουν για την καίρια εκπλήρωση των αναγκών του επισκέπτη στο ξενοδοχείο μας "Πετράδι" !

 

Executive Στούντιο

Executive Στούντιο

Μια πολυτελής και παραδοσιακή επιλογή στον τομέα της φιλοξενίας, τα Executive Στούντιο είναι ιδανικά για απαιτητικούς επισκέπτες στο ξενοδοχείο μας "Πετράδι" !

 

Μεζονέτα

Μεζονέτα

Ευρύχωρο, διώροφο διαμέρισμα με 3 υπνοδωμάτια και κουζίνα με τραπεζαρία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι. Τα 2 υπνοδωμάτια στον τελευταίο όροφο έχουν κοινό μπάνιο, ενώ το δωμάτιο στον πρώτο όροφο έχει δικό του μπάνιο.